Unieke maatwerk WordPress websites

4 opties, één perfect voor jou

WordPress websites zijn net zo flexibel als jouw business. Daarom bieden we voor iedere behoefte een website aan. Van een reguliere, strakke website tot een grote webshops met tientallen of zelfs honderden producten. 

Ook bij andere vraagstukken kunnen we je helpen. Kies bijvoorbeeld voor een overkoepelende multisite of juist een enkele plugin om je website te verbeteren. 

Zo werkt Treesign met je mee.

WordPress websites op maat

We zorgen ervoor dat jouw WordPress website er geweldig strak uitziet en technisch perfect is. Met een eigen WordPress website geef je bezoekers een overzichtelijk beeld van jouw waarde. Daarnaast kun je gemakkelijk zelf pagina’s of content aanpassen om bijvoorbeeld tijdelijke acties te promoten of foto’s te wisselen.

Jouw WordPress website beschikt over de meest geavanceerde functionaliteiten en heeft altijd een doordachte opbouw die bezoekers op een natuurlijke manier naar jouw call-to-action leidt. Zo kom je effectief in contact met nieuwe klanten, sponsors, geïnteresseerden enzovoort en hebben jouw bezoekers de beste ervaring.

We starten ieder project met een kennismakingsgesprek om samen te bespreken hoe we alle wensen voor jouw website kunnen implementeren in het design. Daarna gaan we aan de slag om een duidelijke, interessante en conversie-gerichte website neer te zetten waarmee je bezoekers waarde levert en zelf dichterbij je doelstellingen komt.

Woocommerce webshop

Met WooCommerce zet je jouw WordPress website om naar een webshop. Dat betekent een webshop met alle voordelen van een WordPress website. Je kunt zelf eenvoudig aanpassing maken, artikelen wijzigen, toevoegen of verwijderen en bijvoorbeeld een grote pagina maken met jouw zomeractie.

Door deze koppeling met WordPress kun je eenvoudig plugins toevoegen die je site sneller, beter en mooier maken. Je kunt het zo gek niet bedenken en er is een plugin die het voor je kan doen. Naast deze voordelen en het gebruiksgemak van WordPress, regelt WooCommerce ook een perfecte integratie van betaalsystemen zoals Paypal, Mollie of Ideal.

Deze specifieke webshops kunnen naar jouw wensen volledig op maat gemaakt worden. Een complexe webshop voor een grote organisatie, of juist een kleine webshop met een aantal specifieke producten, WooCommerce biedt talloze mogelijkheden.

Voor webshops is technische kwaliteit essentieel. Daarom is jouw webshop zo snel mogelijk, sterk beveiligd met een SSL certificaat en goed vindbaar in online zoekmachines. Geen klant die nog om je heen kan bij een online Google-sessie, zowel op een computer of laptop als op een tablet of telefoon.

Om jouw klanten nog beter van dienst te zijn en jouw extra omzet te bieden richten wij jouw shop effectief in voor conversie. Door het plaatsen van call-to-action-buttons en conversie-verhogende strategieën creër je daarmee de beste winkelervaring en de meeste omzet.

WordPress Multisite

Niet genoeg aan één website op maat? Met een WordPress multisite op maat beheer je meerdere sites vanuit jouw persoonlijke WordPress account. Of het nu gaat om meerdere subdomeinen of compleet verschillende webpagina’s, met een multisite pas je verschillende websites eenvoudig aan vanuit één omgeving. Dit geeft je de mogelijkheid om elementen op meerdere websites tegelijk aan te passen en bijvoorbeeld bepaalde plugins direct op alle websites in te stellen.

Alle mogelijkheden voor jouw specifieke multisite bespreken we graag verder in een kennismakingsgesprek, omdat de mogelijkheden van deze oplossing erg flexibel en afhankelijk zijn van jouw persoonlijke wensen.

Maatwerk WordPress plugins

De kracht van WordPress is het grote aanbod aan templates en plugins, maar soms krijg je deze gewoon niet goed ingesteld. Geen zorgen, wij helpen je verder.

We ontwikkelen jouw eigen plugin of passen een bestaande plugin zo aan dat deze perfect aansluit bij jouw behoefte. Zo blijft je website optimaal werken om bijvoorbeeld afspraken in te plannen, feedback van je klanten te verzamelen of een koppeling met jouw social media te maken om automatisch foto’s te delen of op je website te laten zien.

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een plugin te ontwikkelen die aan je behoefte kan voldoen. Wij helpen je graag bij de ontwikkeling hiervan.

Klaar voor jouw eigen unieke Wordpress website?

Een sterke website begint met een goed gesprek. Daarom start onze dienstverlening altijd met een vrijblijvend gesprek over jouw wensen.

Laten we praten