We ontwikkelen unieke WordPress websites die converteren

Geoptimaliseerd voor Core Web Vitals
Gemakkelijk te beheren
Te bekijken op alle schermformaten

WordPress website laten maken? Wij ontwikkelen WordPress websites gericht op snelheid, Core Web Vitals en gebruiksvriendelijkheid.

Waarom kiezen voor een WordPress website op maat?

Elke website is uniek en moet perfect aansluiten bij je bedrijf. Door een WordPress maatwerk website laten maken door ons kunnen we er ook voor zorgen dat de website echt doet wat deze moet doen. Omdat we geen gebruik maken van een aangekocht thema wordt alles wat in de site zit ook echt gebruikt waardoor de website ook sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker is. Door gebruik te maken van onze eigen stack is de site ook goed te onderhouden voor de klant en kunnen we waar nodig ondersteunen.

Standaard thema’s

  • Trage(re) website
  • Onveilige website
  • Kan de website breken met update
  • Moeilijk(er) te beheren
  • Te veel mogelijkheden

Maatwerk WordPress website

  • Geoptimaliseerde laadsnelheid
  • Volledige controle over de website
  • Maatwerk design
  • Makkelijk beheerbaar
  • Speciaal ontwikkeld voor je bedrijf

Gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van WordPress is het admin panel waarmee je de website kunt vullen. Het panel is overzichtelijk en je hebt geen verstand nodig van code. Er zijn vele plugins beschikbaar voor WordPress zodat je gemakkelijk extra functionaliteiten kunt toevoegen op de website, zoals een contactformulier. Wij geven je een workshop na oplevering van de website door het admin gedeelte zodat je alle ins en outs weet over je website.

Veiligheid

Door geen gebruik te maken van aangekochte thema’s maak je de kans op hack-pogingen kleiner. Daarnaast bouwen we ook extra veiligheidsmogelijkheden in om deze kans nog kleiner te maken. Daarbij verbergen we de standaard wp-admin login url omdat deze standaard is en de kans groter maakt dat er mensen bij je admin inlog pagina komen.

Google SEO standaarden

SEO is een van de belangrijkste dingen in je website. Als je dit niet goed op orde hebt, ben je niet goed te vinden in Google. Onze maatwerk websites zijn technisch geoptimaliseerd voor SEO en de nieuwe Core Web Vitals update van Google.

Afgeronde website projecten

Watertanden Inc

Maatwerk WordPress website gericht op aanvragen & conversie

Voor Watertanden hebben we een unieke website ontwikkeld met een maatwerk offerte tool. De website is gericht op conversie en gebouwd met de nieuwste web technieken.

Bekijk project
Watertanden Inc
Lees meer overWatertanden catering
Jam Visual Thinking

Unieke WordPress maatwerk website die perfect aansluit bij de huisstijl

JAM heeft aan Treesign gevraagd of we een vernieuwing kunnen maken van de huidige website. De oude website was moeilijk te onderhouden en de vrijheid om de inhoud aan te passen was beperkt. Ons startpunt was dan ook een website te ontwikkelen die makkelijk te onderhouden is en waar je veel vrijheid hebt met het maken van pagina’s, projecten of blogs.

Bekijk project
Jam Visual Thinking
Lees meer overJam Visual thinking

Waarom je WordPress website laten maken bij Treesign?

Wij zijn WordPress specialisten in websites en webshops die perfect aansluiten op de huisstijl, wensen en eisen van je bedrijf. De websites zijn technisch geoptimaliseerd voor Google Core Web Vitals, houden rekening met veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid en zijn te bekijken op alle schermformaten. Na de livegang zorgen we er voor dat de updates gedaan blijven worden om gevaren te verkleinen en de site te blijven laten werken na behoren.

Ben je op zoek naar een WordPress webshop in plaats van een website?

Full service van begin tot de doorontwikkeling

Wij ondersteunen je door het hele proces heen en zijn altijd bereikbaar voor vragen en of suggesties. Daarnaast krijg je bij oplevering altijd een workshop om zo optimaal gebruik te kunnen maken van je website

Geoptimaliseerd voor Core web vitals & pagespeed

Onze WordPress websites zijn op maat gebouwd, daarom hebben wij volledige controle over de code en kunnen we deze zo optimaal optimaliseren.

Totale ontzorging inclusief hosting & onderhoud

Wij bieden een totaal oplossing aan zodat je hier geen omkijken meer om heeft. Standaard zit er bij een website een maandelijks hosting en onderhoudscontract.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten om een WordPress maatwerk website te laten maken?

Omdat wij elke website op maat ontwikkelen op basis van onze stack kunnen wij niet met vaste prijzen werken. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen naar de wensen en eisen van een project. Nadat we dit allemaal in kaart hebben gebracht maken we hier een passende offerte voor jou WordPress maatwerk website.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen (CMS) systemen ter wereld. Het is gebruiksvriendelijk, open-source, veelzijdig, SEO vriendelijk, en een grote mogelijkheid tot het uitbereiden van je website. Doordat het gebruiksvriendelijk is ontwikkeld kun je zonder kennis van code de website aanpassen. Zo ben je veel vrijer om mooie pagina’s te maken zonder de kans dat je de website breekt.