WordPress webshop laten maken

Responsive design
Diverse koppelingen mogelijk
Ontwikkeld met oog op conversie

WordPress webshop laten maken? Wij ontwikkelen WordPress webshops gericht op conversie, snelheid, Core Web Vitals en gebruiksvriendelijkheid.

Waarom kiezen voor een WordPress webshop op maat?

Een webshop is er meestal met 1 doel. Dat is het verkopen van producten. Met WooCommerce maak je van een WordPress website een webshop. Het voordeel hiervan is dat je alle functionaliteiten hebt van een WordPress website maar dan meer uitgebreid voor het verkopen van producten. Zo kun je producten aanmaken die je fysiek of digitaal verkoopt, werken met btw tarieven en nog veel meer functionaliteiten. Daarnaast kun je koppelingen maken met bijvoorbeeld Mollie voor betalingen of PostNL voor het verzenden van de producten.

Gebruiksvriendelijkheid

Het voordeel van een WordPress webshop is dat je al standaard veel functies hebt om je webshop te beheren. Je kunt gemakkelijk zoeken op orders, nieuwe producten aanmaken of een klanten overzicht bekijken. Daarnaast kun je de functionaliteiten makkelijk uitbereiden door plugins te downloaden.

Responsive design

Wil je een WordPress webshop door ons laten maken die goed te bekijken is op alle scherm formaten? Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor alle schermformaten. Zo kunnen klanten de webshop gemakkelijk bekijken als ze bijvoorbeeld geen computer in de buurt hebben.

Afgeronde webshop projecten

Spina Bac Holland

WordPress webshop op maat voor de verkoop van kussens

Voor Spina-Bac Holland hebben we een vernieuwde WordPress webshop ontwikkeld voor het bestellen van Spina-Bac kussens.

Bekijk project
Spina Bac Holland
Lees meer overSpina-Bac Holland
Yours Healthcare

Maatwerk Woocommerce webshop voor supplementen

Yours Healthcare was op zoek naar een webshop voor het verkoop van supplementen aan de b2b en b2c markt. Deze webshop met alle wensen en eisen erin hebben wij voor hun ontwikkeld.

Bekijk project
Yours Healthcare
Lees meer overYours Healthcare

WordPress webshop laten maken bij Treesign

Wij zijn WordPress specialisten in het ontwikkelen van WordPress webshops voor onze klanten die gericht zijn op conversie en het verkopen van producten op de webshop. Doormiddel van een duidelijke structuur, opvallende knoppen en gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker verhogen wij de conversie van de webshop. De webshop is te bekijken op alle schermformaten en is technisch geoptimaliseerd voor Google Core Web Vitals.

Ben je op zoek naar een WordPress website in plaats van een WordPress webshop?

Full service van begin tot de doorontwikkeling

Wij ondersteunen je door het hele webshop proces heen en zijn altijd bereikbaar voor vragen en of suggesties. Daarnaast krijg je na de oplevering een workshop om zo optimaal gebruik te maken van je webshop en te beginnen met verkopen!

Geoptimaliseerd voor Core web vitals & pagespeed

Onze webshops zijn maatwerk gebouwd, daarom kunnen we deze optimaal optimaliseren voor Google Core Web Vitals om zo het meeste uit je WooCommerce webshop te halen.

Totale ontzorging inclusief hosting & onderhoud

Wij bieden je een oplossing aan voor je webshop zodat je hier geen omkijken maar aan hebt. We verzorgen de updates en houden de webshop goed in de gaten. Standaard zit er bij een webshop een maandelijks hosting en onderhoudscontract.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten om een maatwerk WordPress webshop te laten maken?

Omdat wij onze WordPress webshops op maat maken werken wij niet met vaste prijzen. Na een kennismakingsgesprek waar we alle wensen en eisen bespreken maken wij een passende offerte voor jouw op maat WordPress webshop.