WordPress maatwerk websites

We Wordpress

Wordpress is een van de meest gebruikte CMS systemen. Daarom kiest Treesign er voor om niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden. We ontwikkelen gebruiksvriendelijke maatwerk Wordpress websites, future-proof en geoptimaliseerd voor Google Core Web Vitals en SEO. Maar wat zijn nu echt de groote voordelen van een Wordpress maatwerk website vergeleken met andere systemen?

Gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van Wordpress is het admin panel waarmee je je website kunt vullen. Deze werkt gemakkelijk zonder dat je kennis nodig hebt van code. Kind kan de was doen!

Veiligheid

Door geen gebruik te maken van aangekochte thema's maak je de kans op hackpogingen kleiner. Daarnaast bouwen we ook extra veiligheidsmogelijkheden in om deze kans nog kleiner te maken.

Google SEO standaarden

SEO is een van de belangrijkste dingen in je website. Als je dit niet goed op orde hebt, ben je niet goed te vinden in Google. Onze maatwerk websites zijn geoptimaliseerd voor SEO en de nieuwe Core Web Vitals update van Google.

Een maatwerk Wordpress website bij Treesign

Kennismaking met een kopje koffie (of iets anders)

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen in overleg over je wensen en benodigdheden voor de website. Zo komen we erachter welke kleuren er gebruikt worden, welk lettertype aanspreekt en wat het doel is van de website. Op basis van deze informatie kunnen we verder met het visualiseren van de website.

Visualitatie van je website

Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met het visualiseren van je wensen voor de website. Deze ontwerpen kun je beoordelen en eventueel nog aanpassingen op aangeven. In deze ontwerpen worden goed rekening gehouden met het doel van de website, en de designs voor mobiel. We kijken op basis van cijfers uit bijvoorbeeld Analytics of er meer mobiele of desktop bezoekers zijn op je huidige site. Mochten er meer mobiele bezoekers zijn, ontwerpen we de designs op basis van het "mobile first" principe.

Je maatwerk website tot leven laten komen

Nu komt het leuke werk, de site tot leven brengen! We houden ons nauw aan de gemaakte designs en testen flink op alle soorten apparaten. We zorgen ook dat op alle ondersteunde browsers je site perfect wordt weergeven en alle functies netjes werken. Wanneer de site klaar is voor oplevering, zetten we een test omgeving op zodat je kennis kunt maken met je nieuwe maatwerk Wordpress website. Ook krijg je van ons een workshop hoe je kunt werken met het Wordpress CMS.  

Afronding & Feest vieren 🎉

Wanneer alles naar wens is, is het tijd om de website live te zetten! Hierbij houden we rekening met eventuele oude urls die moeten worden geredirect naar de nieuwe. Ook kijken we of alle koppelingen met bijvoorbeeld: Tagmanager, Mailchimp, etc.. netjes werken. We plannen zorgvuldig met je een datum in wanneer we live gaan en houden na de live gang alles goed in de gaten. Mochten er dan toch dingen fout gaan kunnen we direct ingrijpen. 

Overtuigd om door ons een maatwerk Wordpress website te laten bouwen?

Kom in contact met ons, samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw website.

Neem contact op

Na oplevering zijn we nog niet klaar

Wordpress websites blijven continu in beweging en staan nooit stil. Elke week komen er nieuwe (veiligheids) updates en updates van de plugins die je op de website gebruikt. Bij elke maatwerk Wordpress website die we opleveren zit er standaard een onderhoudspaket bij dat we kunnen zorgen dat je website altijd up-to-date is. Ook monitoren we je website om er direct te kunnen handelen mocht dit nodig zijn.

 

Na oplevering zijn we nog niet klaar

Kiezen voor een WordPress maatwerk website bij Treesign

Ben je op zoek naar een partij die samen met jou meedenkt over de doorontwikkeling van jouw website? Treesign denkt met je mee om je website nog succesvoller te maken. Doormiddel van de nieuwste web technieken zorgen we ervoor dat je website helemaal bij de tijd is en “future proof”. Zo scoor je hoger in Google en is je website geoptimaliseerd voor de Google Core Web Vitals.

Stuur een mail naar hello@treesign.nl of bel naar 06-18421711 en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Ben je misschien op zoek naar: