WordPress hosting en onderhoud

Premium hosting
Support
Onderhoud

Op zoek naar een WordPress bureau wat jouw website onderhoud en doorontwikkeld? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij bieden een WordPress hosting en beheer oplossing.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in WordPress hosting en onderhoud? Je hoeft niet verder te zoeken, want wij staan klaar om deze taken voor jou uit te voeren. Door met ons samen te werken, kun je met volledige gemoedsrust jouw website of webshop online laten draaien, zonder je zorgen te maken over hosting of onderhoud. Wij staan paraat om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid soepel en veilig functioneert, zodat jij je kunt richten op de groei en succes van jouw bedrijf.

Premium hosting

Wij bieden een premium hosting oplossing aan, met dagelijkse backups, 24/7 uptime monitoring, CDN en geoptimaliseerde caching.

Transparante pakketten

Onze pakketen bespreken we transparant zonder adertjes onder het gras. Het pakket is maandelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Premium WordPress plugins

Maak gebruik van onze premium plugins en bespaar op de licentiekosten.

24/7 monitoring met uptime

Wij monitoren je website 24/7 en bij problemen zorgen we dat je website zo snel mogelijk weer online is.

Maandelijkse gecontroleerde updates

Wij voeren maandelijks de updates voor je WordPress core, plugins en beveiliging.

Waterdichte beveiliging

Onze websites zijn uitgerust met een gratis SSL certificaat en waterdichte hosting om de kans op een hack zo klein mogelijk te maken.

Ervaringen van onze klanten

Beoordeeld met 5.0 uit 20 reviews

Een aantal maanden geleden in aanraking met Treesign gekomen voor een nieuwe maatwerk webshop voor Outdoor Gigant. Mark heeft de nieuwe webshop volledig weten te koppelen met ons custom CRM-systeem waar wij ontzettend blij mee zijn. Hiermee kunnen wij heel veel automatiseren binnen het bedrijf. Ik zal iedereen aanraden om hier een wordpress website te laten maken.

Steyn Jurjens

Wij werken al geruime tijd met Treesign samen en zijn zeer tevreden over de manier waarop ze onze online aanwezigheid beheren. Ze maken heldere afspraken, communiceren uitstekend en leveren unieke websites en webshops. Ik kan Treesign zeker aanbevelen als je op zoek bent naar professionele WordPress website of webshop!

RICK AGTERHOF

Voor een wordpress website op maat moet je bij Mark zijn. Websites zonder gebruik van pagebuilders, gericht op conversie en gebruikerservaring, echt maatwerk. Verder denkt Mark goed mee en is erg flexibel. Als SEO specialist werk ik graag met hem samen.

José Neuteboom

Wij werken sinds 2019 samen met Treesign en hier zijn we heel tevreden over. Onze webshop draait op WordPress en Mark heeft hier alle denkbare aanpassingen voor kunnen ontwikkelen. Mark is altijd bereikbaar, reageert snel en heeft voor alles een oplossing. Het maakt niet uit hoe groot de technische uitdaging is, Mark en Treesign krijgen het altijd voor elkaar en dat voor een interessante prijs! Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een snelle en creatieve partij. Ik zeg doen!

Youssef EA

Wij heb goede ervaringen met Treesign. Treesign heeft veel ervaring met het ontwikkelen van WordPress websites en denkt graag mee. Wij zijn zeer tevreden met de spina-bac site. Ook de onderhoud van de twee andere sites gaat met goed overleg zeer goed. Treesign weet de wens van de klant altijd om te zetten naar een oplossing dat niet alleen goed werkt, maar er ook goed uitziet.

Fred van de Leur

Veel gestelde vragen over WordPress hosting en beheer

Waarom je WordPress website laten beheren?

Een van de rede om je WordPress website te laten beheren is dat je geen zorgen meer hoeft te maken over de website. Het zelf beheren van je WordPress website kost namelijk veel tijd en energie. Daarnaast wordt dit ook vaak vergeten of vooruit geschoven waardoor de kans op achterstallig onderhoud groter wordt en de website ook vatbaarder wordt voor hack pogingen.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Bij Treesign zorgen we ervoor dat je website altijd netjes up-to-date is. De website wordt goed gemonitord op hack pogingen, uptime en doormiddel van diverse scans op code aanpassingen van buitenaf. Daarnaast maken we dagelijks backups van je website zodat de kans klein is dat je iets kwijt bent. Wij kunnen je hiermee volledig ontzorgen!

Worden de WordPress updates live gedaan?

De updates worden uitgevoerd op je live website. Dit doen we meestal s’nachts wanneer je bezoekers er de minste last van hebben. Mochten er tijdens de updates complicaties optreden, lossen we deze kosteloos voor je op.

Hoelang zit ik vast aan het contract?

Bij ons zit je nergens aan vast. Onze pakketen zijn maandelijks opzegbaar.

Kan mijn website nooit meer gehackt worden?

Wij kunnen nooit 100% de garantie geven dat je website nooit meer gehackt kan worden. Wel zorgen wij dat we de juiste middelen gebruiken om deze kans zo klein mogelijk te maken. Mocht je website toch gehackt worden, dan lossen we dit voor je op.

Wil je jouw WordPress website of webshop ook laten beheren en onderhouden door Treesign?

Neem contact met ons op zodat we uitgebreid de diverse mogelijkheden kunnen bespreken die we voor jouw bedrijf kunnen bieden.

Neem contact met ons op