Waarom kiezen wij als bureau voor Wordpress

Misschien is het je wel al beetje opgevallen dat we graag met WordPress werken. Het is een CMS die ook gemakkelijk gebruik kan worden door klanten die geen of weinig kennis hebben van websites of code. Het voordeel hiervan is dat je niet veel hoeft bij te leren om aan je website te kunnen werken. Ook is WordPress “open source”. Dit betekend dat de code van WordPress openbaar is en goed wordt bijgehouden door updates. Wordpress houdt zich ook veel bezig met het optimaliseren van het CMS voor Google. Een voordeel hiervan is dat in het algemeen Wordpress websites beter scoren in Google dan een ander soort website.

Waarom kiezen wij als bureau voor Wordpress

Onze werkwijze als WordPress bureau

Samen gaan wij voor jouw online succes, dat is ons doel. Door persoonlijk contact met de klant kunnen we de wensen bespreken en welk doel er is voor de website. Want doormiddel van het doel kunnen we aan de slag met het visualiseren van de website. Bijvoorbeeld als het doel is om meer klanten te genereren op de website, moeten er juist meer knoppen op de website komen om contact te kunnen opnemen. Is je doel juist om meer te verkopen, dan moeten de producten duidelijk en centraal op de website getoond worden om zo de klant te overtuigen om het product te kopen.

  • Persoonlijk contact
  • Design afgestemd op doelen
  • We denken met je mee
  • Maatwerk oplossingen

Wat bieden wij als Wordpress bureau nog meer aan

Naast het ontwikkelen van maatwerk websites bieden wij nog meer oplossingen aan met Wordpress. 

Woocommerce webshop

Het is ook mogelijk om WordPress om te bouwen naar een Webshop. Dit kun je voor elkaar krijgen met een plugin genaamd Woocommerce. Woocommerce zocht ervoor dat de WordPress website wordt aangevuld met een webshop omgeving. Het is dan mogelijk om producten te verkopen op je website. Je kunt Woocommerce ook uitbreiden met verschillende andere plugins zoals bijvoorbeeld Mollie voor betalingen, of een koppeling met bijvoorbeeld bol.com.

Lees meer over Woocommerce

Wordpress Multisite

WordPress kun je ook makkelijk uitbreiden door er een multisite van te maken. Dit houdt in dat je een beheer omgeving hebt en daarnaast losse website’s kunt aanmaken die of allemaal het zelfde thema hebben met alleen bijvoorbeeld een andere kleur. Of juist allemaal compleet verschillende thema’s maar wel met de zelfde functionaliteiten.

Lees meer over multisites

Bedrijfsbranding

Naast een goede website is het ook belangrijk om je branding op orde te hebben. Je kunt hierbij denken aan een logo, visitekaartjes of andere media uitingen. Wij ontwerpen huisstijlen die perfect bij je bedrijf passen. Zo zorgen wij ervoor dat je hele uitstraling van je bedrijf overal hetzelfde is.

Wordpress Plugins

Je kunt de functionaliteiten van Wordpress makkelijk uitbreiden door gebruik te maken van plugins. Deze kun je downloaden uit de Wordpress Plugin Bibliotheek. Soms ben je opzoek naar een plugin die nog niet bestraat of net niet doet wat je wilt. Wij ontwikkelen zelf ook maatwerk Wordpress plugins op basis van jou wensen.

Lees meer over plugins

Samenwerken met WordPress bureau Treesign?

Wil je meer informatie over een maatwerk website bij ons? Neem contact met ons op door hieronder het formulier in te vullen. We nemen daarna binnen 1 werkdag contact met je op.