WordPress bureau Bodegraven

WordPress bureau Treesign in Bodegraven. Wij ontwikkelen WordPress websites en webshops. Jaren lange ervaring om samen te gaan voor online succes!

Waarom kiezen voor een WordPress website?

Treesign is een WordPress bureau uit Bodegraven. We ontwikkelen WordPress websites en WordPress webshops. Onze websites en webshops zijn gericht op het online succes van je bedrijf. Door gebruik te maken van onze zelf ontwikkelde stack ontwikkelen we sites die gericht zijn op conversie, snelheid, veiligheid en geoptimaliseerd voor de Google Core Web Vitals.

Werken met bouwblokken

We bouwen onze websites en webshops modulair op, een voordeel hiervan is dat je helemaal vrij bent hoe je de pagina’s eruit laat zien. Je kunt zelf kiezen welke blokken je wilt tonen waar op de pagina. Wij hebben er in de code ervoor gezorgd dat je alleen maar de teksten en afbeeldingen kunt aanpassen en de rest wordt automatisch goed gezet door het CMS. Je kunt het een beetje vergelijken met het bouwen van een lego huis. Zo kun je zonder kennis van code toch goed en snel je website of webshop bijhouden.

Een aantal succesvolle projecten

Jam Visual Thinking

Unieke WordPress maatwerk website die perfect aansluit bij de huisstijl

JAM heeft aan Treesign gevraagd of we een vernieuwing kunnen maken van de huidige website. De oude website was moeilijk te onderhouden en de vrijheid om de inhoud aan te passen was beperkt. Ons startpunt was dan ook een website te ontwikkelen die makkelijk te onderhouden is en waar je veel vrijheid hebt met het maken van pagina’s, projecten of blogs.

Bekijk project
Jam Visual Thinking
Lees meer overJam Visual thinking
Yours Healthcare

Maatwerk Woocommerce webshop voor supplementen

Yours Healthcare was op zoek naar een webshop voor het verkoop van supplementen aan de b2b en b2c markt. Deze webshop met alle wensen en eisen erin hebben wij voor hun ontwikkeld.

Bekijk project
Yours Healthcare
Lees meer overYours Healthcare

WordPress bureau Treesign in Bodegraven

Als WordPress specialisten gaan wij voor jouw online succes, dat is ons doel. Door persoonlijk contact kunnen we de wensen en specifieke eisen bespreken en welk doel er is voor de website. Want door het vinden van het doel kunnen we aan de slag met het visualiseren van de website. Bijvoorbeeld als het doel is om meer klanten te genereren op de website, moeten er juist meer knoppen op de website komen om contact te kunnen opnemen. Is je doel juist om meer te verkopen, dan moeten de producten duidelijk en centraal op de website getoond worden om zo de klant te overtuigen om het product te kopen.

Ga voor online succes