WordPress beheer met onderhoud

Op zoek naar een WordPress bureau wat jouw website onderhoud en doorontwikkeld? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij bieden een WordPress hosting en beheer oplossing.

Ben je op zoek naar een partij voor WordPress hosting en onderhoud? Zoek niet verder, wij kunnen het voor je uitvoeren. Zo kun je zonder zorgen je website of webshop online hebben.

Supersnelle hosting

Supersnelle geoptimaliseerde veilige WordPress hosting. Uitgerust met CDN mogelijkheden, WP server cache en WP rocket.

Transparante pakketten

Onze pakketen bespreken we transparant zonder adertjes onder het gras. Het pakket is maandelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

De beste premium WordPress plugins

Maak gebruik van onze premium plugins en bespaar op de licentiekosten.

24/7 monitoring met uptime

Wij monitoren je website 24/7 en bij problemen zorgen we dat je website zo snel mogelijk weer online is.

Maandelijkse gecontroleerde updates

Wij voeren maandelijks de updates voor je WordPress core, plugins en beveiliging.

Waterdichte beveiliging

Onze websites zijn uitgerust met een gratis SSL certificaat en waterdichte hosting om de kans op een hack zo klein mogelijk te maken.

Veel gestelde vragen over WordPress hosting en beheer

Waarom je WordPress website laten beheren?

Een van de rede om je WordPress website te laten beheren is dat je geen zorgen meer hoeft te maken over de website. Het zelf beheren van je WordPress website kost namelijk veel tijd en energie. Daarnaast wordt dit ook vaak vergeten of vooruit geschoven waardoor de kans op achterstallig onderhoud groter wordt en de website ook vatbaarder wordt voor hack pogingen.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Bij Treesign zorgen we ervoor dat je website altijd netjes up-to-date is. De website wordt goed gemonitord op hack pogingen, uptime en doormiddel van diverse scans op code aanpassingen van buitenaf. Daarnaast maken we dagelijks backups van je website zodat de kans klein is dat je iets kwijt bent. Wij kunnen je hiermee volledig ontzorgen!

Worden de WordPress updates live gedaan?

De updates worden uitgevoerd op je live website. Dit doen we meestal s’nachts wanneer je bezoekers er de minste last van hebben. Mochten er tijdens de updates complicaties optreden, lossen we deze kosteloos voor je op.

Hoelang zit ik vast aan het contract?

Bij ons zit je nergens aan vast. Onze pakketen zijn maandelijks opzegbaar.

Kan mijn website nooit meer gehackt worden?

Wij kunnen nooit 100% de garantie geven dat je website nooit meer gehackt kan worden. Wel zorgen wij dat we de juiste middelen gebruiken om deze kans zo klein mogelijk te maken. Mocht je website toch gehackt worden, dan lossen we dit voor je op.

Wil je jouw website ook laten beheren en onderhouden door Treesign?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Neem contact met ons op