Woocommerce wordpress webshop

Met WooCommerce zet je jouw WordPress website om naar een webshop. Dat betekent een webshop met alle voordelen van een WordPress website. Je kunt zelf eenvoudig producten aanpassen, verzendmethodes instellen je voorraad bijhouden en aanpassing maken in je webshop, artikelen wijzigen, toevoegen of verwijderen en bijvoorbeeld een pagina maken met producten voor jouw zomeractie.

Bereid je shop uit

Door deze koppeling met WordPress kun je eenvoudig plugins toevoegen die je site sneller, beter en mooier maken. Je kunt het zo gek niet bedenken en er is een plugin die het voor je kan doen. Naast deze voordelen en het gebruiksgemak van WordPress, regelt WooCommerce ook een perfecte integratie van betaalsystemen zoals Paypal, Mollie of Ideal.

Deze specifieke webshops kunnen naar jouw wensen volledig op maat gemaakt worden. Een complexe webshop voor een grote organisatie, of juist een kleine webshop met een aantal specifieke producten, WooCommerce biedt talloze mogelijkheden.

Kwaliteit staat voorop

Voor webshops is technische kwaliteit essentieel. Daarom is jouw webshop zo snel mogelijk, sterk beveiligd met een SSL certificaat en goed vindbaar in online zoekmachines. Geen klant die nog om je heen kan bij een online Google-sessie, zowel op een computer of laptop als op een tablet of telefoon.

Conversie op jouw webshop

Om jouw klanten nog beter van dienst te zijn en jouw extra omzet te bieden richten wij jouw shop effectief in voor conversie. Door het plaatsen van call-to-action-buttons en conversie-verhogende strategieën creëer je daarmee de beste winkelervaring en de meeste omzet.

Op zoek naar een Woocommerce shop?

Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw webshop.

Klaar voor jouw eigen unieke Wordpress website?

Een sterke website begint met een goed gesprek. Daarom start onze dienstverlening altijd met een vrijblijvend gesprek over jouw wensen.

Laten we praten