Kom verder met je webshop

Ben je opzoek naar een webshop maar is Magento te duur? Bouw samen met ons je webshop met WooCommerce! Met WooCommerce zet je jouw WordPress website om naar een WooCommerce webshop. Dat betekent een webshop met alle voordelen van een WordPress website. Je kunt zelf eenvoudig producten aanpassen, verzendmethodes instellen je voorraad bijhouden en aanpassing maken in je webshop, artikelen wijzigen, toevoegen of verwijderen en bijvoorbeeld een pagina maken met producten voor jouw zomeractie.

Wordpress & Woocommerce een superteam!
WooCommerce & WordPress een superteam!

Bereid je shop uit

Door deze koppeling met WordPress kun je eenvoudig plugins toevoegen die je site sneller, beter en mooier maken. Je kunt het zo gek niet bedenken en er is een plugin die het voor je kan doen. Naast deze voordelen en het gebruiksgemak van WordPress, regelt WooCommerce ook een perfecte integratie van betaalsystemen zoals Paypal, Mollie of Ideal.

Deze specifieke webshops kunnen naar jouw wensen volledig op maat gemaakt worden. Een complexe webshop voor een grote organisatie, of juist een kleine webshop met een aantal specifieke producten, WooCommerce biedt talloze mogelijkheden.

Kwaliteit staat voorop

Voor webshops is technische kwaliteit essentieel. Daarom is jouw webshop zo snel mogelijk, sterk beveiligd met een SSL certificaat en goed vindbaar in online zoekmachines. Geen klant die nog om je heen kan bij een online Google-sessie, zowel op een computer of laptop als op een tablet of telefoon.

Conversie op jouw webshop

Om jouw klanten nog beter van dienst te zijn en jouw extra omzet te bieden richten wij jouw shop effectief in voor conversie. Door het plaatsen van call-to-action-buttons en conversie-verhogende strategieƫn creƫer je daarmee de beste winkelervaring en de meeste omzet.

Meer informatie over een WooCommerce webshop bij Treesign?

Wil je meer informatie over wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het contact formulier of stuur een bericht naar hello@treesign.nl en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw unieke webshop.