Categorie

WordPress

Geplaatst op

29 april 2020

Een Wordpress website, waarom zou je daar voor kiezen?

Wordpress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Er draaien meer dan miljoenen websites op dit platform. Maar waarom zou je als klant kiezen voor een Wordpress website boven andere CMS systemen zoals Drupal, Joomla of een maatwerk CMS gemaakt op Laravel? In dit artikel beschrijf ik je de redenen om juist voor een Wordpress website te kiezen.

Wordpress is gemakkelijk in gebruik

Als beheerder van je eigen website wil je natuurlijk niet zelf uren bezig zijn om een pagina of bericht te kunnen maken of aanpassen. Je wilt het liefste dat dit zo klaar is. Wordpress is heel erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk om te leren. Zo hoef je niks van code af te weten om toch pagina's of andere berichten te kunnen aanpassen.

Wordpress is veilig

Een gevaar van een open source CMS is dat iedereen in de code kunt en daarom zijn de gemiddelde Wordpress ook makkelijk te hacken. Dat willen we natuurlijk niet en zijn daarvoor ook de nodige oplossingen om dit tegen te gaan. Door het installeren van Wordfence krijgen hackers geen kans om je site kapot te maken. Wordfence zorgt ervoor dat alles veilig blijft op je website en blokkeert eventuele aanvallen op je website zorgvuldig.

Wordpress veilig

Mogelijkheid tot uitbreiden van je website

Ben je niet tevreden met de huidige functionaliteit van je website en wil je deze veranderen kun je een plugin installeren. Wordpress biedt een hele grote database met allemaal verschillende plugins die je gemakkelijk met 1 klik op de knop kunt inladen in je website. Zo kun je bijvoorbeeld een plugin downloaden om een contact formulier te tonen op je website. Of een plugin om evenementen toe te voegen waar bezoekers zich kunnen inschrijven. Je kunt het zo gek niet bedenken of de plugin bestaat.

Mocht je toch opzoek zijn naar een plugin dit niet bestaat. Neem een kijkje op onze Maatwerk Wordpress Plugin pagina of stuur een bericht op ons contactformulier.

Waarom zou je kiezen voor een Wordpress website?

Google houdt van Wordpress

Wordpress websites worden standaard goed gevonden in Google. Dit komt omdat er al vanuit de bouw van dit CMS rekening is gehouden met SEO. Doormiddel van het installeren van de plugin Yoast SEO bereid je deze functionaliteit alleen maar meer uit waardoor je pagina's en berichten nog beter in Google te vinden zijn. Yoast geeft je bij elke pagina tips hoe je een nog betere optimalisatie voor SEO kunt doorvoeren op jou website

Ben je geïnteresseerd geraakt in een Wordpress website?

Neem contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden voor een Wordpress website voor jouw bedrijf. Stuur een bericht naar hello@treesign.nl of bel naar 0618421711Lees ook deze blogs