Watertanden Inc

Watertanden Festivals

We hebben een website gecreëerd die specifiek gericht is op het verzorgen van catering voor grote evenementen en festivals. Deze website sluit naadloos aan bij de huisstijl van Watertanden en is gestructureerd op een overzichtelijke manier opgebouwd. Een opvallend kenmerk is de geïntegreerde agenda, waarop de volledige festivalagenda te vinden is. Bovendien hebben we een functie toegevoegd waarmee geïnteresseerden kunnen solliciteren bij Watertanden via de website.

Over het project

Watertanden heeft ons verzocht een website te ontwikkelen die zich onderscheidt van hun gebruikelijke catering diensten en zich volledig richt op festivals. Deze speciale website dient als een platform waar bezoekers kunnen genieten van cases en verhalen over de succesvolle catering die Watertanden heeft verzorgd tijdens diverse festivals. We hebben ervoor gezorgd dat de website een levendige uitstraling heeft die perfect past bij de energieke sfeer van festivals. Met het opnemen van boeiende visuele elementen en intrigerende verhalen, streven we ernaar om bezoekers onder te dompelen in de unieke ervaring van catering bij Watertanden.

Daarnaast hebben we functionaliteiten toegevoegd zoals een festival agenda, een overzicht met verzorgde cateringen, een mogelijkheid tot solliciteren en of contact op nemen. Met deze website streven we ernaar om niet alleen de expertise van Watertanden op het gebied van festivalcatering te tonen, maar ook om een bron van inspiratie en informatie te zijn voor festivalorganisatoren.