Watertanden Inc

Maatwerk WordPress website gericht op aanvragen & conversie

Voor Watertanden hebben we een unieke website ontwikkeld met een maatwerk offerte tool. De website is gericht op conversie en gebouwd met de nieuwste web technieken.

Ga naar Watertanden catering

Over het project

Voor Watertanden catering hebben we een maatwerk WordPress website ontwikkeld gericht op Google Core Web vitals, technische SEO, snelheid en veiligheid. De website is te bekijken op alle schermformaten en er is gewerkt vanuit het mobile first principe. Daarnaast hebben we een offerte tool ontwikkeld waarmee de bezoeker gemakkelijk een offerte kunt samenstellen met diverse opties.

Over Watertanden catering

Wij maken van ieder evenement een feest met onze catering op locatie. Watertanden staat klaar voor gave events door heel Nederland. Kies zelf welke keuken jij bij jouw feest vindt passen. Wil jij met je gasten genieten van de beste burgers of kies jij voor een pittige saté? Met ons brede aanbod hebben we voor ieder wat wils. Dan zorgen wij dat we met de beste kwaliteit eten en gezellige cateraars voor je klaar staan. Goed eten maakt van ieder evenement een succes!

Na livegang

Na de livegang hebben we een Google Page Speed scan gedraaid met een uitstekende score. Hieraan kun je goed zien dat al onze inzet voor de Core web vitals, server keuze, en optimalisaties beloond is.

Mobiel

99/100
Performance
94/100
Accessibillity
100/100
Best practice
100/100
Seo

Desktop

100/100
Performance
93/100
Accessibillity
100/100
Best practice
100/100
Seo