Watertanden Inc

Maatwerk WordPress tool ingericht op het samenstellen van een offerte met extra opties

Voor Watertanden Catering hebben we een offerte tool ontwikkeld waar je zelf een catering in kunt samenstellen. Daarnaast kun je bij een pakket extra opties en wensen toevoegen voor de offerte. De inzendingen worden doormiddel van een koppeling verzonden naar een CRM systeem zodat hier geen omkijken naar is.

Van wireframe naar werkende tool

Tijdens de ontwikkeling van de tool hebben we eerst een wireframe gemaakt om de flow uit te denken voor de tool. Hier kwamen we achter welke dingen wel werken en welke dingen er niet werken. Zo hebben we de flow kunnen ontwikkelen en die hebben we daarna omgezet naar een design. De tool is ontwikkeld voor elk schermformaat zodat je ook gemakkelijk op je mobiel een offerte kunt samenstellen. Doormiddel van een aantal stappen kies je welk pakket je wilt, welke extra opties er bij het pakket moeten komen en vul je je gegevens in om terug gebeld te worden voor Watertanden om de offerte rond te krijgen.

Gericht op conversie

De tool is ontwikkeld om bezoekers die een offerte willen opvragen het zo makkelijk mogelijk te maken zonder dat ze te veel stappen moeten doorlopen waardoor de kans dat ze afhaken veel groter is. Daarnaast kun je zelf de offerte aanpassen door extra opties toe te voegen.

Koppeling met FreshSales

We hebben een koppeling ontwikkeld zodat alle inzendingen automatisch worden verzonden naar FreshSales doormiddel van een webhook. Zo worden alle deals ingeschoten in FreshSales en gaat er geen offerte meer verloren zonder dat er een handmatige handeling nodig is.

Ben je ook op zoek naar een WordPress offerte tool voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden

Stuur ons een bericht