Spina Bac Holland

WordPress webshop op maat voor de verkoop van kussens

Voor Spina-Bac Holland hebben we een vernieuwde WordPress webshop ontwikkeld voor het bestellen van Spina-Bac kussens.

Ga naar Spina-Bac Holland

Over het project

Spina-Bac Holland maakte eerst gebruik van een ander CMS wat niet gemakkelijk te beheren was. Daarom hebben ze de keuze gemaakt om door ons een WordPress maatwerk webshop te laten maken. De webshop is te bekijken op alle formaten en is geoptimaliseerd voor Google Core Web Vitals. We hebben samen met de klant besproken wat de wensen waren voor deze webshop, en op basis van deze wensen de nieuwe webshop gerealiseerd.

Over Spina-Bac Holland

Spina-Bac Holland is sinds 1987 actief in het importeren en distribueren van het Spina-Bac Rugkussen in de Benelux. Dit kussen wordt verkocht via de webshop of een van de verkooppunten.

Het eindresultaat

Wij hebben een vernieuwde webshop op maat ontwikkeld waar klanten gemakkelijk Spina-Bac kussens kunnen bestellen. De webshop is gemaakt met onze stack waardoor deze goed en snel te onderhouden is zonder dat je verstand hoeft te hebben van code. We hebben daarnaast ook alle oude inhoud van de webshop nagekeken en op de nieuwe webshop gezet zodat we de klant totaal hebben ontzorgd. De webshop bevat daarnaast handige functies om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken waardoor de webshop conversie omhoog gaat.

Alle resultaten op een rij

  • WordPress webshop op maat
  • Responsive te bekijken op alle schermformaten
  • Ontwikkeld met oog voor technische SEO en Core Web Vitals.
  • Goed te onderhouden zonder code ervaring

Totale ontzorging

We hebben Spina-Bac Holland een totaal pakket aangeboden waardoor we al het werk uit handen namen. Zo heeft de klant er geen omkijken na en kan na akkoord gelijk live worden gezet.

Wat hebben wij extra gedaan:

  • Oude inhoud nagekeken en overgenomen op nieuwe webshop
  • Alle producten overgenomen
  • Redirects van oude naar nieuwe site ingesteld
  • Verzend + BTW tarieven ingesteld

Ben je ook opzoek naar een nieuwe webshop met totale ontzorging?

Neem contact op

Wij heb goede ervaringen met Treesign. Treesign heeft veel ervaring met het ontwikkelen van WordPress websites en denkt graag mee. Wij zijn zeer tevreden met de spina-bac site. Ook de onderhoud van de twee andere sites gaat met goed overleg zeer goed. Treesign weet de wens van de klant altijd om te zetten naar een oplossing dat niet alleen goed werkt, maar er ook goed uitziet.

Fred van de Leur - Eigenaar
Fred van de Leur Eigenaar