Hanemach

Van aangekocht thema naar Maatwerk WordPress

Hanemach vond het tijd om de volgende stap te maken en over te stappen van een aangekocht thema naar een maatwerk WordPress website ontwikkeld door ons. Door het inbouwen van een machine filter kunnen klanten gemakkelijk tussen de voorraad zoeken naar de perfecte machine.

Ga naar Hanemach

Over Hanemach Machines

Hanemach BV is gespecialiseerd in de in en verkoop van nieuwe en gebruikte machines voor de metaalbewerking. Door meer dan 20 jaar actief te zijn nationaal en internationaal in de branche kunnen ze door een uitgebreid netwerk van contacten de juiste machine leveren.

De opdracht

Vanuit het design oogpunt van de oude website hebben we een compleet nieuwe maatwerk WordPress website ontwikkeld waarvan deze heel erg op de oude website lijkt met een paar aanpassen en filter systeem. Maar de achterkant is compleet veranderd en gebouwd met het oogpunt dat deze goed te onderhouden moet zijn zonder kennis te hebben van code. De website is ontwikkeld om de voorraad van Hanemach te tonen en te bekijken welke status de machine bevat.

Overstap van oude naar nieuwe website

We hebben er voor gezocht dat de overstap van de oude naar de nieuwe website zo soepel mogelijk is verlopen. Alle oude teksten en producten hebben we geïmporteerd in een nieuwe WordPress omgeving zodat we schoon kunnen beginnen. Door alle plugins uit te zoeken konden we meer dan 75% van de oude plugins verwijderen wat de website al gelijk een stuk schoner maakt. Daarna hebben we op basis van onze stack een nieuwe website ontwikkeld.

Het eindresultaat

Het eind resultaat mag er zeker zijn, we hebben een compleet nieuwe website gebouwd op onze stack die perfect aansluit aan de wensen en eisen die de klant ons heeft gegeven. De website is snel, veilig en gemakkelijk te onderhouden. Een echte vertoon website voor de producten die Hanemach aanbied. Daarnaast zorgen we met maandelijkse updates ervoor dat de site netjes blijft draaien. Ook hebben we rekening gehouden met de Google Core Web Vitals. De resultaten kun je hieronder zien.

Mobiel

71/100
Performance
89/100
Accessibillity
100/100
Best Practices
93/100
Seo

Desktop

97/100
Performance
94/100
Accessibillity
100/100
Best Practices
92/100
Seo

Het overzicht met voorraad duidelijker maken door het gebruik van filters

Tijdens de meeting met Hanemach zijn we er achter gekomen dat de bezoeker niet gemakkelijk kon filteren op de oude website. Dit leidde tot een daling van het aantal geïnteresseerden op de website. Hebben een apart type gemaakt speciaal voor de producten zodat er categorieën aan konden worden gehangen. Zo kunnen bezoekers snel kiezen welk type, merk, bouwjaar en status de machine moet hebben. Daarnaast hebben we de product kaarten aantrekkelijker gemaakt met een grote foto zodat gelijk duidelijk is hoe de machine eruit ziet.

Het overzicht met voorraad duidelijker maken door het gebruik van filters

Wat een verschil met onze oude website. Bezoekers kunnen nu makkelijker filteren tussen machines om zo de juiste te vinden. Prettige samenwerking gehad en zijn klaar voor de toekomst!

Jose Neuteboom - SEO specialist Hanemach Machines
Jose Neuteboom SEO specialist Hanemach Machines