Geplaatst op

26 april 2020

Uitdaging van deze case

De uitdaging bij deze website was om zo gemakkelijk mogelijk bij de afspraken pagina uit te komen. Hier hebben we samen met de klant goed over nagedacht om zo min mogelijk potentiële klanten kwijt te raken op de website. Doormiddel van het gebruiken dan directe links op de homepagina kunnen klanten gelijk aanklikken waar ze naar opzoek zijn. Op deze afspraak pagina staan ook alle prijzen zodat de klant gelijk goed geïnformeerd is voor de kosten van de desbetreffende behandeling.

Over de klant

The Beauty Atelier by Melissa is een schoonheidssalon in IJsselstein waar ze streven naar perfectie. Ze zijn gespecialiseerd in het “neppe” van de beauty branch, maar streven ernaar om het zo “echt” mogelijk te laten lijken. The Beauty Atelier by Melissa plaatst hairextensions via de juiste techniek en alleen met de allerbeste producten. Je kunt via de website gemakkelijk een afspraak plannen voor de salon.

Ook geïnteresseerd in een maatwerk WordPress website?

Wil je meer informatie over een WordPress website voor jouw bedrijf? Neem met ons contact op via hello@treesign.nl of vul ons contactformulier in. We maken daarna een afspraak met je om samen met jou al je wensen door te spreken

Bekijk ook deze cases