Geplaatst op

13 november 2020

Tijd voor vernieuwing

In deze tijden is het lastig om je hoofd boven water te houden en ook te vernieuwen. Dat was ook het gevalt van Sol Sport. Door de Corona crisis hebben de sport scholen het zwaar maar willen toch blijven zorgen voor een goede uitstraling en branding voor hun bedrijf. Wij hebben samen met de klant een complete nieuwe website ontwikkeld waar bezoekers een hele beleving en indruk krijgen van deze mooie sport studio.

Mobiel vriendelijk

Tijdens de bouw van deze website hebben we goed rekening gehouden met verschillende formaten zodat deze op elk apparaat goed te bezoeken is. Daarnaast zit er een gemakkelijk menu in voor het gebruik op mobiel.

Sol Sport Mobile

Zorgen voor meer klanten

Het uitgangspunt van deze nieuwe WordPress website is het weven van nieuwe klanten. Door een gratis proeftraining aan te bieden kunnen klanten de beleving van sporten bij Sol Sport ervaren. Doormiddel van duidelijke buttons over de hele website kun je gemakkelijk een gratis proeftraining aanvragen.

Over Sol Sport

Sol Sport is een exclusieve sport studio uit Woerden. Ze zijn gespecialiseerd in Personal Training en Small Group Training. Doormiddel van veelzijdige trainingen en persoonlijk contact wil Sol Sport zich onderscheiden van andere sportscholen in de regio.

Wil je ook een website voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op via hello@treesign.nl of bel naar 06-18421711. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Bekijk ook deze cases