Geplaatst op

26 april 2020

De case

Jachthaven Leliveld heeft Treesign gevraagd een website te ontwikkelen waar je snel informatie kun vinden over het stallen van je boot of andere voertuigen. Vanuit de homepagina van de website kun je doormiddel van de blokken gelijk kiezen welke richting je wilt opgaan in de website. Op elke pagina hebben we een offerte aanvragen knop verwerkt. Het voordeel hiervan is dat elke website bezoeker vanuit elke pagina een offerte kan aanvragen voor het stallen van hun boot of ander voertuig.

Over Jachthaven Leliveld

Jachthaven Leliveld is een jachthaven gelegen aan de Nieuwkoopse plassen in het dorp Nieuwkoop. Vanuit deze jachthaven vaar je in de zomer zo de Nieuwkoopse plassen op. Deze jachthaven biedt stalling voor je boot, of caravan/camper met eventuele transport naar de stalling. Daarnaast hebben ze een onderhoudstechnicus die eventueel onderhoud of reparatie aan de motor kan verrichten.

Bekijk de website

Meer informatie over een website?

Wil je ook een website bij Treesign? Samen met jou kunnen we de mogelijkheden voor jouw website bespreken. Neem contact met ons op via hello@treesign.nl of stuur een mailtje via ons contactformulier.